Όροι Χρήσης - Terms of Use

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω Όρους Χρήσης. Η χρήση του ιστολογίου προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή των αναφερόμενων όρων, οι οποίοι ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου του.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου χωρίς άδεια. Content reproduction in whole or in part in any form or medium without permission is prohibited.

Στο Γειτονιές και στέκια της Τούμπας φιλοξενούνται φωτογραφίες και βίντεο. Απαγορεύεται η χρήση, η αναπαραγωγή ή τροποποίηση φωτογραφιών, ή άλλου υλικού με σκοπό το να πλήξουν ή να στοχοποιήσουν άτομα ή κοινωνικές ομάδες, συνδεθούν με ρατσιστικό ή φασιστικό περιεχόμενο, να ενθαρρύνουν τη βία, το εμπόριο ζώων, την θανάτωση ζώων με κάθε τρόπο, την κακομεταχείριση ζώων, την διαφήμιση ζωολογικών πάρκων ή δελφιναρίων.

Το Γειτονιές και στέκια της Τούμπας φιλοξενεί ειδικούς συνδέσμους, hyperlinks, links, banners, προς άλλους διαδικτυακούς τόπους, για το περιεχόμενο των οποίων δεν φέρει καμία ευθύνη, και η χρήση τέτοιων συνδέσεων γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του χρήστη. Το Γειτονιές και στέκια της Τούμπας δεν ευθύνεται,για οποιαδήποτε ζημία των χρηστών από την πρόσβαση και χρήση άλλων διαδικτυακών τόπων.

Το Γειτονιές και στέκια της Τούμπας μπορεί να τροποποιήσει ή να καταργήσει το περιεχόμενο του ή ακόμα και αν αναστείλει την λειτουργία του χωρίς καμία προειδοποίηση.

Το Γειτονιές και στέκια της Τούμπας δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων που κάνουν οι χρήστες. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι μόνο το άτομο, που φέρεται ως συγγραφέας αυτού. Το Γειτονιές και στέκια της Τούμπας μπορεί να διαγράψει χωρίς προειδοποίηση σχόλια που σκοπό έχουν να προκαλέσουν ή να προσβάλουν άλλους χρήστες. Καθώς και διαφημιστικά μηνύματα, σπάμ κτλ.

Το Γειτονιές και στέκια της Τούμπας μπορεί να τροποποιήσει τους όρους χρήσης  χωρίς καμία προειδοποίηση.
Όροι Χρήσης - Terms of Use Όροι Χρήσης - Terms of Use Reviewed by Aris Frantzeskakis on 4/19/2016

Random Posts

Image Link [https://2.bp.blogspot.com/-GkZKEYxh5e8/V8NDsOeCXKI/AAAAAAAAmps/bt87Z2TkC_kBFLVCW1XpbelkoTZTzP-iQCLcB/s1600/13177518_1604256699902420_8486503369595168023_n.jpg] Author Name [Γειτονιές και στέκια της Τούμπας - Toumba District] Author Description [Το πρώτο blog σε επισκεψιμότητα στην Τούμπα! Νέα - Εκδηλώσεις από την Τούμπα Και όλη την Θεσσαλονίκη! Άνω Τούμπα, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη, Νέα, ειδήσεις, Ανταποκρίσεις] Facebook Username [toumba.district] Twitter Username [toumbadistrict] GPlus Username [+ΆρηςΑντάμης] Pinterest Username [arisfrsnapshots] Instagram Username [aris_fr_snapshots]